Persoon behoefte aan religie

Persoon behoefte aan religie

De menselijke behoefte aan religie in het algemeen en de islam in het bijzonder, geen behoefte aan een secundaire of marginaal, het is een basisbehoefte authentiek, hebben betrekking op de essentie van het leven, en Sralugod, en diepere diepten van rechten.

In het maximale aantal korte niet-schending staat hier de behoefte aan religie in het menselijk leven:

* Noodzaak om de geest van de grote waarheden in het bestaan ​​weten:

1 – persoon de behoefte aan religieuze overtuiging komt voort eerste voortkomen uit dezelfde behoefte om te weten en te leren een grote aanwezigheid om hem heen, dat is, om uit te zoeken het antwoord op de vragen die liep door de filosofieën van mensen niet zeggen waar de genezing.

De mens vanaf het begin benadrukt het nodig heeft om over het beantwoorden van vragen: Waar? Naar waar? Waarom?! Maakt niet uit hoe bezet door de eisen van het leven op deze vraag, is het niet Bdoaagaf dag om te vragen zichzelf deze vragen Eeuwige:

(A) De mens tot zichzelf zegt: Waar kom ik vandaan uit de brede wereld om mij heen? Heb je alleen gevonden of er is een Schepper Oojdni? Het is? Salti en het? Naast deze grote wereld om hun land en de hemel, en zijn dier en uitsnijderijen en Diepvriezer en Ovlake, alleen is gevonden of gemaakt door de maker meesterbrein?.

(B), dan wat dit leven … en na de dood? Waar te lopen na zo’n korte rit op de rug van deze planeet? Otkon verhaal van het leven gewoon “de baarmoeder van betalen en het land van de zwaluwen ‘en niets na dat? En hoe ongelijk het einde van de goddelijke good guys die zich opgeofferd in het belang van waarheid en goedheid, en het einde van de goddelozen met andere vervuilers die hebben opgeofferd voor de grillen en verlangens? Otakhttm leven in de dood? . . Of is er leven na de dood, waar mensen die slecht beloond, inclusief degenen die goede daden verrichten, en zachte overreding?

(C) waarom dan geen rechten? Waarom geven de geest en de wil en het onderscheiden van andere dieren? Waarom bespotten hem in de hemel en op aarde? Zijn er bestaan? Een belangrijk instrument in zijn leven? Gevonden of alleen om te eten zoals het vee te eten, door te brengen en besteden als dieren? Hoewel er bestaan, wat? En hoe te weten? Vragen aan te dringen op de rechten van in ieder tijdperk en vereisen het antwoord genezing Ghaleel gerustgesteld door het hart, is er geen manier is om het antwoord alleen door de toevlucht te nemen tot religie religieus geloof net. Religie is een die weet het menselijk eerste wat hij wist dat hij kwam niet uit het niets ontstaan ​​door toeval, noch heeft in het heelal alleen, maar het is een schepsel van de schepper van de grote is de Heer die geschapen Fssoah Fdelh en ingeblazen zijn ziel, en hem horen, zien, het hart, en staan ​​overweldigend zegeningen, want hij was in de baarmoeder: (Heb Nkhalqkm van vocht, We hebben hem de beslissing van McCain, voor zover bekend, ja, in staat Vqdrna).

Dit grote universum om hem heen, is het niet vreemd is aan hem niet als een vijand, het is een schepsel zoals God gaat niet verder niet blind lopen lukraak, alles daarin zo veel, en al is de rekening en het saldo, het is een zegen van God aan de mens en genade, geniet van de beloningen, en profiteren van zegeningen en reflecteren op verzen, door de sterren van zijn Heer: (die gemaakt Yousef, die als een geschenk), (in de schepping van de hemelen en de aarde en de afwisseling van nacht en dag zijn tekenen voor mensen van begrip).

Dit geloof is gekoppeld aan de menselijke grote aanwezigheid, en de aanwezigheid van de Heer van alles, het leeft niet voor hemzelf kan betekenen, afgesneden van wat om hem heen, of bang voor.

En religie is een die weet Rights: Waar is het na leven en dood? Het weet dat de dood is niet louter een binnenplaats, en of het ontbreken montage, maar is om te verhuizen naar een andere fase. . Om het leven Brzachip na de opkomst van een ander, waar hij stierf allemaal hetzelfde wat ze heeft verdiend, en gaat werken, er is geen verloren werk is een factor van mannelijk of vrouwelijk, ontsnapt niet aan de goddelijke gerechtigheid Jabbar of arrogant: (dag de mensheid zal kwestie die in verspreide groepen om hun werk te zien, het doet een atoom van een goede zullen zien, en heeft een atoom van het kwaad zullen zien) Bojaddanh deze man leeft in eeuwigheid, en hij weet dat hij voor altijd gemaakt, maar verhuisde door de dood van het huis naar huis.

En religie is een die weet rechten: het maken Waarom? Waarom vrijgevigheid en deugd? Weet Zeer bestaan ​​en haar taak, wordt het niet gemaakt tevergeefs, en heeft geen reactie tevergeefs, dat hij gemaakt om een ​​opvolger van God op aarde te zijn, te vullen met zoals God geboden had, en hij brengt de liefde van God , onthult Mknunadtha, eet-en Taibadtha, maar overweldigend het eigendom van anderen, en de mensen hebben recht Heer. De eerste rechten van zijn Heer was alleen aanbidden hem, niet associëren met iets, en aanbaden zoals voorgeschreven, op de tongen van Zijn Boodschappers, die opgewekt de gidsen van leraren, zendelingen, en te waarschuwen, als zijn taak in dit rijk beladen met de commissie, proeven, vond hij zijn straf daar in het Hiernamaals: (dag vinden allemaal hetzelfde als wat werkte het beste record).

Deze man beseft het geheim van het bestaan, en tonen aan zijn missie in het leven, waaronder zijn Bari universum, en geeft het leven en ontwerper rechten.

Het leven zonder religie zonder geloof in God en het Hiernamaals persoon Naughty inderdaad beroofd. Het is hetzelfde schepsel in de ogen van een dier, en gescheiden voor grote dieren die kruipt op de grond er omheen. . . Dat zou leven en sterven en moeten, door te brengen zonder het te weten de doelgroep, of zich bewust is van haar geheim, creëerde hij een klein onbeduidend weinig gewicht is van geen waarde, het was gebleken dat zij niet weten: hoe hij gevonden had, noch geschapen? Live en weet: Waarom leven? En sterft niet weten waarom ze sterven? Wat na de dood? Het is in twijfel, maar in de blindheid van zijn alles: zijn gezicht en zijn dood, principe en een einde, als degenen die God zei, waaronder: (maar doet hun kennis in het hiernamaals, maar ze zijn zeker in twijfel, zijn ze blind).

Het moeilijkste iemands leven een levende hel van twijfel en verwarring in de duisternis of blindheid en onwetendheid, in het bijzonder in hun eigen ding: in feite hetzelfde, geheime bestaan, en het doel van zijn leven. Het is echt jammer, ongelukkig, en verdronk in goud en zijde en het welzijn en geluk, en hield de prestigieuze certificering, en erkent de hoogste cijfers! Het grote verschil tussen een persoon Umar Khayyam zegt in geval van twijfel en verwarring:

Ik droeg de jurk niet overleggen met de leeftijd en het overgedragen tussen de verschillende gedachte!

Ondo zal mij kleden, wist ik niet: waarom ik gekomen ben, waar de vluchten?

En tussen het laatste woord in zekerheid en rust:

En de dood, zo niet een reis, maar van huis naar het huis de rest sterveling!

En het overgedragen tussen de verschillende gedachte:

Zegt Omar bin Abdul Aziz: “We hebben altijd gemaakt, maar gaan van huis tot huis.”

De menselijke behoefte aan religie stamt vooral uit de behoefte om de waarheid over zichzelf te leren kennen en de belangrijkste feiten van het bestaan, en de eerste en de grootste van deze feiten te kennen:

Het bestaan ​​van God en de eenheid en de volledigheid van de Almachtige, en het geloof in de Fbmarafth de meeste zou oplossen een aanwezigheid, en duidelijk aan de persoon te beëindigen en de plaats van bestemming, wordt bepaald door het curriculum en de weg.

* Behoefte menselijk instinct:

2 – wat we nodig hebben rechten op de schuld-gerelateerde behoeften zou zijn mentale, maar er is een behoefte en een gevoel van geweten ook, de mens is niet alleen een geest, Kalodmgpaliketronip, is het verstand en geweten, en de geest, aldus gevormde zijn de natuur, en ik uitte Jbelth. De mens door de natuur is niet voldoende kennis of cultuur, en geen volledige bespoedigen kunst en literatuur, en vul het vacuüm hetzelfde huisdier of plezier, en de angst blijft self-hongerige geest, dorst instinct, een dichter van leegte, het gebrek, totdat hij vindt zijn geloof in God, Vitmin na de zorg, en woont na een onderbreking en veilig na de angst en het gevoel dat hij zelf gevonden.

Filosoof, “August Wilhelm Syate” in zijn boek “De filosofie van de religie”:

“Waarom ben ik een religieus persoon?” Ik heb niet mijn lippen een keer verhuizen naar deze vraag, maar ik voel de markt gebracht om te antwoorden met dit antwoord, dat is: ik ben een religieus persoon, want ik kan niet betwisten, want religie is het noodzakelijk de morele supplies mezelf. Zeggen tegen mij: de impact van de effecten van de genetica, fokkerij of stemming, ik zeg tot hen: had bezwaar gemaakt tegen mezelf veel van deze zelfde bezwaar, maar ik vond Aiqaqr probleem is niet op te lossen. ”

Geen wonder dat we deze doctrine gevonden wanneer alle naties, primitief en beschaafd, en in alle continenten oost en west, en in alle leeftijden van oud en nieuw, maar de meerderheid is afgeweken van het pad.

Greco zegt over “Plutarchus”: zijn gevonden in de geschiedenis van de steden zonder forten en steden zonder paleizen en steden zonder scholen, maar er zijn nooit steden zonder tempels …

Om dit te zin van religie, de Koran is een menselijk instinct van het geloof zelf: (Toevoegen aan je gezicht rechtop voor de godsdienst, Aftrt dat God de mens gemaakt).

* Persoon behoefte aan geestelijke gezondheid en geestelijke kracht:

3 – Er is nog een behoefte aan religie: de noodzaak voor de vereiste het menselijk leven en hoop, en de natie door de … de menselijke behoefte om de hoek een zeer beschutte hem, en om een ​​robuust en betrouwbaar, zo getroffen door tegenspoed, en vervangen Bassaanh ramp, verloren wat hij liefheeft, of geconfronteerd met de steun wat hij niet leuk vindt, of wat teleurgesteld verwachtingen, of ondertekend door de angst , hier komt het religieuze geloof, geeft het kracht als zwakte, en hoop in hun uren van wanhoop, en hoop in een moment van angst, en geduld in lijden en tegenspoed, en wanneer de bas.

Het geloof in God en in gerechtigheid en barmhartigheid, en Awad en beloon hem in het huis van de eeuwigheid, blazen de menselijke geestelijke gezondheid en geestelijke kracht, Vchea in zijn opgewekt, en verdrinken de geest van optimisme, en versterkt in dezelfde kring van het bestaan , en kijkt naar het leven lens heldere, vrolijken hem op cast en pijn sterveling in zijn korte leven, en vindt troost, hoop en sereniteit niet handelen in zijn plaats en zing met hem de kennis of filosofie, geen geld, niet geboren in het oosten en de koning van Marokko.

God is blij met de leeftijd waarop hij zei: “Wat ik kreeg was een gesel van God, de enige vier-Ja: zij niet in mijn religie … en ze waren niet de grootste van hen … en ik wist niet ontnemen voldoening toen ze … en ik vraag de beloning van Allah is. ”

Maar wie leeft in deze wereld zonder religie, zonder geloof, omdat het zaken? Alle, vooral als Adelhmt calamiteiten, en gevolgd door een reeks angst, en aangezien voor de mensen van paden en routes, die hem raadplegen Viftih, en vraag antwoordde toen, en hij moet zoeken Zijn wil worden benoemd, en het verlenen van periodes, die wel niet de neiging om, en hulp die niet onderbroken wordt door overleven zonder dit geloof, leven een onrustige ziel, verward denken, Mbulbul richting, gescheurd lichaam, vergeleken met een aantal morele filosofen in een of andere manier “Racayak” ongelukkige, die hem vertellen dat hij vermoord de koning, was een beloning om verbinding te maken uit zijn handen en benen aan vier paarden, en dan ontstoken de achterkant van elk, tot schieten te gaan, elk van hen bij de hand aan alle vier zijden, zelfs zijn lichaam aan flarden gescheurd!

Deze verstoring van fysieke lelijk, zoals het scheuren van de psychisch lijden van de mensen die leven zonder religie, en misschien wel de tweede meest ernstige van de eerste en afschuwelijke in de ogen van degenen die weten de diepte, omdat de breuk eindigt niet met de impact ervan op de momenten, het is een straf van de lange afstand, vergezeld van de NAACP door de lengte van het leven.

Dat is de reden waarom wij die leven zonder geloof meer gevestigd dan anderen om psychologische angst, nerveuze spanning, mentale stoornis, en ze zijn snel instorten als shock downs van het leven, ofwel zelfmoord, zelfmoord, snel, en ofwel leefde psychopaten, Kalohia dood! Als een oude Arabische dichter zei:

Is niet opgelucht Matt Mit Dead is dood, maar leven!

Maar de doden uit de levenden somber Kasfa geest een paar aub!

Dit wordt bepaald door psychologen en artsen van de psychiatrische behandeling in de moderne tijd, het record intellectuelen en critici in de wereld.

Filosoof, historicus zegt: “Arnold Toynbee”:

“Religie is een van de natuurlijke menselijke vermogens nodig zijn, volstaan ​​met te zeggen dat het gebrek aan een religie van hem leidt tot een toestand van geestelijke wanhoop, dwong hem tot troost religieuze tabellen zoeken niet iets van hem.”

“Zegt Dr Karl Bang” in zijn boek “De moderne mens op zoek naar zichzelf”: “Alle patiënten die A_i_aroni gedurende de laatste dertig jaar, van over de hele wereld, was de oorzaak van ziekte is het gebrek aan geloof, en schudden hun geloof niet ze genezen pas na het herwonnen hun geloof “.

Hij zegt: “William James” Filosoof uitkering en excuses: “De grootste remedie voor angst en twijfel is geloof.”

“Zegt Dr Real”: “De waarlijk religieus persoon niet lijdt nooit psychiatrische ziekte.”

Hij zegt: “Dale Carnegie” in zijn boek “How to Piekeren Stop en Start Living”: “De psychiaters zijn zich ervan bewust dat een sterke geloof en toewijding aan religie, garandeert dat Aiqara angst, nervositeit, en Ishvia van deze ziekten.”

 

 

Advertisements
This entry was posted in Dutch-. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s